'Premier League-clubs in de rij voor Benrahma: prijskaartje van 27 miljoen'

'Premier League-clubs in de rij voor Benrahma: prijskaartje van 27 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 08:43do 06-08-2020 om 08:43

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 08:45do 06-08-2020 om 08:45

Door de verliespartij van Brentford in de finale van de play-offs tegen Fulham is het vuurtje rondom smaakmaker Saïd Benrahma weer aangewakkerd. De creatieve aanvaller wordt gelinkt aan Arsenal en Chelsea, maar ook Tottenham Hotspur en West Ham United mengen zich in de strijd om de handtekening van Benrahma.

Volgens The Mirror denkt Tottenham meer kans te maken op de komst van Benrahma nu Brentford ook komend seizoen actief is in het Championship. The Bees hebben een prijskaartje van ruim 27 miljoen euro op de aanvaller geplakt, een bedrag dat waarschijnlijk hoger was geweest bij promotie naar de Premier League.

Naast Spurs hoopt ook West Ham United een kans te maken op Benrahma, maar een transfer naar The Hammers lijkt niet voor de hand te liggen. Daarnaast moet West Ham eerst spelers verkopen voordat de club zelf actief kan zijn op de transfermarkt. Naast West Ham en Spurs worden ook Arsenal en Chelsea nog steeds in verband gebracht met Benrahma.

De Brentford-aanvaller maakte afgelopen seizoen zeventien doelpunten en stond met assists aan de basis van acht treffers. Benrahma zou al aan het bestuur van Brentford hebben laten weten volgend seizoen in de Premier League te willen spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws