Van Stee: 'Twee clubs in Nederland die Fraser op het lijf zijn geschreven'

Van Stee: 'Twee clubs in Nederland die Fraser op het lijf zijn geschreven'

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 13:45za 08-08-2020 om 13:45

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 13:51za 08-08-2020 om 13:51

Technisch directeur Henk van Stee is maar wat blij met de contractverlenging van Henk Fraser bij Sparta. Hij is echter ook enigszins verrast dat de 54-jarige trainer nog op Het Kasteel werkt.

"Het zorgt voor rust en als er een andere club komt die hem echt heel graag wil hebben, dan hebben we daar ook afspraken over gemaakt", zegt Van Stee in De Telegraaf. Hij weet dat Fraser een interessante kandidaat blijft voor Feyenoord. "Er zijn twee clubs in Nederland die hem met zijn karakter op het lijf zijn geschreven en dat zijn FC Utrecht en Feyenoord. Die zie ik in de toekomst nog wel komen voor hem."

"Feyenoord zit nu goed met Dick Advocaat, maar ik had eigenlijk verwacht dat ze vorig seizoen Henk al gepakt zouden hebben in plaats van Jaap Stam", vertelt Van Stee. Goed dat het niet is gebeurd, want we zijn bij Sparta heel blij met hem."

Fraser geeft aan dat het gevoel goed is bij Sparta. "Waarom zou je dan ingewikkeld gaan doen? Je kunt nadenken over meer geld, een grotere club, betere spelers. Maar als het bij Sparta mooi, goed en realistisch is qua doelstelling waarom zou ik daar dan niet van blijven genieten?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws