'Maandag crisisoverleg bij Barcelona: Setién én Bartomeu onder vuur'

'Maandag crisisoverleg bij Barcelona: Setién én Bartomeu onder vuur'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 12:33za 15-08-2020 om 12:33

Quique Setién wordt maandag ontslagen bij FC Barcelona. De Catalaanse club belegt die dag een crisisoverleg en volgens Spaanse media kan dat maar tot één ding leiden: het ontslag van Setién.

Marca en RAC1 geven aan dat Barcelona-president Josep Maria Bartomeu van plan is om een bijzondere vergadering in te lassen om het ontslag van Setién te bespreken. De trainer kwam in januari over van Real Betis en nam het stokje over van Ernesto Valverde. Imponeren deed Setién in Camp Nou echter niet: Barcelona moest het kampioenschap in La Liga laten aan Real Madrid en werd vrijdagavond vernederd door Bayern München in de Champions League (2-8). Naast Setién ligt ook technisch directeur Éric Abidal onder vuur.

Naast de toekomst van Setién en Abidal wordt er naar verluidt ook gesproken over vervroegde verkiezingen voor het presidentschap bij Barcelona. De periode van Bartomeu als president van de club loopt officieel aan het einde van volgend jaar af, maar alles wijst erop dat hij eerder vertrekt bij de club uit Catalonië. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is het einde verhaal voor Setién bij Barcelona?

(1152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws