'Messi woedend na uitlekken gesprek met Koeman: president Bartomeu doelwit'

'Messi woedend na uitlekken gesprek met Koeman: president Bartomeu doelwit'

22-08-2020 13:52
85

Lionel Messi is furieus, nadat het gesprek dat hij met de nieuwe FC Barcelona-trainer Ronald Koeman voerde is uitgelekt. De Argentijnse superster ziet zijn toekomst naar verluidt meer 'buiten dan binnen Camp Nou'.

Messi lijkt niet boos vanwege het feit dat de details die naar buiten zijn gekomen foutief zijn, want dat zijn ze volgens hem niet. Volgens Clarín is de aanvaller woest op het feit dat RAC1, dat het artikel over Messi publiceerde, het medium is dat openlijk achter de huidige Barça-president Josep Maria Bartomeu staat.

Volgens Messi is het naar buiten brengen van zijn gesprek met Koeman een manier van Bartomeu om hem in een kwaad daglicht te zetten. De president hoopt volgens Messi op deze manier dat er een transfer geforceerd kan worden, zonder dat de club er slecht vanaf komt. De Argentijn denkt dat Barça hem als de 'bad guy' - die na de 2-8 nederlaag tegen Bayern München het zinkende schip verlaat - neer wil zetten.

Koeman gaf eerder al aan dat hij Messi maar wat graag bij de club wil houden. De Nederlandse trainer ziet in Messi nog steeds 'de beste voetballer van de wereld'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie