Gerucht uit Italië: Juve blaast interesse nieuw leven in en meldt zich bij Ajax

Gerucht uit Italië: Juve blaast interesse nieuw leven in en meldt zich bij Ajax

24-08-2020 17:17
121

De kans bestaat dat Sergiño Dest deze zomer vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA. De rechtsback van Ajax wordt nog steeds in de gaten gehouden door Juventus, dat toe wil slaan voordat de concurrentie om de handtekening van Dest heviger wordt.

Dat meldt Eleven Sports IT. Een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Juventus de prestaties van Dest nauwlettend in de gaten houdt. De Oude Dame wil nu vaart zetten achter een mogelijke deal om te voorkomen dat andere clubs zich in de strijd om Dest gaan mengen.

Er wordt verwacht dat Juventus binnen enkele dagen een bod neer gaat leggen in Amsterdam. Dest moet de club uit Turijn minstens dertig miljoen euro gaan kosten, maar er wordt niet uitgesloten dat technisch directeur Marc Overmars nog wat hoger in de boom gaat zitten tijdens de onderhandelingen met Juventus.

Dest groeide bij Ajax de afgelopen jaren uit tot een gewaardeerde kracht. De Amerikaan moet in Amsterdam de concurrentie aangaan met Noussair Mazraoui. Dest speelde vorig seizoen twintig Eredivisie-wedstrijden in het shirt van Ajax.