Feyenoord-versterking laat op zich wachten in De Kuip: 'Voorwaarden zijn anders'

Feyenoord-versterking laat op zich wachten in De Kuip: 'Voorwaarden zijn anders'

27-08-2020 07:49 Laatste update: 09:05
107

Feyenoord hoopt nog steeds op de komst van João Carlos Teixeira. De Portugees moet in Rotterdam het middenveld van Feyenoord gaan versterken, maar technisch directeur Frank Arnesen geeft aan dat de onderhandelingen vooralsnog moeizaam verlopen.

Arnesen gaf gisteren in een korte reactie al aan te hopen op Teixeira, maar het duurt langer dan verwacht om te onderhandelen met de club van de middenvelder. "Nee, het aantrekken van een extra middenvelder is niet eenvoudig", zo geeft Arnesen aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We hopen nog steeds op João Carlos Teixeira. Maar de president van zijn club Vitória Guimãraes moet dan wel toestemming geven. De voorwaarden om hem te halen zijn anders dan we eerder dachten en hoorden."

Feyenoord heeft al wel een 'Plan B' klaarliggen voor het geval Teixeira niet haalbaar blijkt. "Jonathan de Guzman? Die naam is wel besproken, maar we gaan eerst voor Teixeira. En we willen ook nog een rechtsbenige centrale verdediger. Dan zijn we klaar", sluit de technisch directeur van Feyenoord af.

De Rotterdammers dreigen Marcos Senesi echter wel kwijt te raken. De Argentijnse verdediger staat in de belangstelling van Atalanta Bergamo, dat volgend seizoen wederom Champions League-voetbal gaat spelen. Een bod lijkt echter nog niet aan de orde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s