Van Polen scheldt Nijhuis de huid vol: 'Zo'n bal... Dan knapt er iets bij me'

Van Polen scheldt Nijhuis de huid vol: 'Zo'n bal... Dan knapt er iets bij me'

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 11:14zo 13-09-2020 om 11:14

Laatste update: zondag 13 september 2020 om 11:33zo 13-09-2020 om 11:33

Bram van Polen verliet naar eigen zeggen vloekend het veld na de 0-2 nederlaag van PEC Zwolle tegen Feyenoord. Volgens de aanvoerder van de Blauwvingers had er veel meer in gezeten, maar de woede richtte zich ook op scheidsrechter Bas Nijhuis.

"Ik heb het wel vaker aan de stok met Nijhuis", zegt Van Polen tegen FOX Sports. "Dat hoort er ook wel een beetje bij. Af en toe laat ik me weleens gaan. Ik vond dat hij heel snel tegen ons floot. Het zijn altijd van die dingetjes… Zo'n bal bij Reza, dan knapt er iets bij me. Dan scheld ik hem de t*fus in. Dat kan niet, maar het zit dan even in mijn hoofd."

"Ik was daarna wel redelijk rustig", vervolgt Van Polen. "Hij zei al: Nog één keer en ik stuur je eraf. Maar ik vind ook dat je tegen topploegen gewoon de grens moet opzoeken. Misschien helpt het als we de volgende keer wel een penalty krijgen. Voor mijn gevoel was dit er één. Maar als hij hem niet geeft, dan zal de VAR ook niet meehelpen. Dat geloof ik echt niet."

Van Polen baalt stevig van de nederlaag. "Ik vind dit een kutwedstrijd… Er zit zo veel meer in. Wat zij wel doen, twee keer dodelijk zijn, dat doen wij niet. Voetballend waren wij echt de betere ploeg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws