Van Polen maakt van zijn hart geen moordkuil: 'Ik vond ons verreweg de beste'

Van Polen maakt van zijn hart geen moordkuil: 'Ik vond ons verreweg de beste'

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 23:35za 12-09-2020 om 23:35

PEC Zwolle-boegbeeld Bram van Polen stond na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord met een chagrijnig gezicht de pers te woord. Feyenoord won met 0-2 in Zwolle, maar volgens Van Polen had er veel meer in gezeten.

Feyenoord had genoeg aan een raak afstandsschot en een benutte penalty van Steven Berghuis. "Als je nou alle kanten op wordt gespeeld door een oppermachtig Feyenoord... Dat gevoel had ik helemaal niet. Ik vond ons verreweg de best voetballende ploeg", baalde Van Polen in gesprek met RTV Oost.

De penalty die tot de beslissende 0-2 leidde, zorgde voor extra frustratie van Van Polen. "Niet zoveel aan de hand. En Nijhuis (de arbiter van dienst, red.) staat erom bekend dat hij door laat gaan. Dus ik vond het een beetje makkelijk. Zegt hij ook: ja, de VAR kijkt ernaar. Ik zei: die gaat je écht niet overrulen, doen ze gewoon niet. Daar hebben ze de ballen niet voor. Zo werken die gasten, die houden elkaar de hand boven het hoofd. Snap ik ergens ook nog wel, maar het is dan wel frustrerend."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws