'Spel op de wagen voor Utrecht-spits Kerk: volgende Italiaanse club meldt zich'

'Spel op de wagen voor Utrecht-spits Kerk: volgende Italiaanse club meldt zich'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 07:09zo 20-09-2020 om 07:09

In navolging van Hellas Verona heeft ook Cagliari verregaande interesse in Gyrano Kerk. De FC Utrecht-aanvaller wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer, maar mag de Domstad alleen voor de hoofdprijs verlaten.

Kerk, geboren in Amsterdam, moet Utrecht ongeveer tien miljoen euro op gaan leveren. Eerder werd al bekend dat Hellas zich bij Utrecht heeft gemeld voor Kerk, die ook in de belangstelling stond van clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland.

Inmiddels heeft zich een volgende Italiaanse club aan dat rijtje toegevoegd. Cagliari onderzoekt volgens Sky Sport Italia de mogelijkheid om Kerk naar Sardinië te halen. Het is nog niet bekend of Cagliari tien miljoen euro neer wil leggen voor de aanvaller. Technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht gaf eerder al aan alles onder dat bedrag af te wijzen.

Kerk verlengde in de zomer van 2019 zijn contract in de Domstad en ligt nog drie jaar vast. De aanvaller is naar verluidt gecharmeerd van de Italiaanse interesse, maar hoeft niet per se te vertrekken bij Utrecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws