'Premier League lonkt: Weghorst staat voor droomtransfer naar Spurs'

'Premier League lonkt: Weghorst staat voor droomtransfer naar Spurs'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 14:07zo 20-09-2020 om 14:07

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 16:32zo 20-09-2020 om 16:32

Wout Weghorst staat mogelijk voor een droomtransfer naar de Premier League. Volgens TC/Tubantia kan de spits van VfL Wolfsburg rekenen op 'serieuze belangstelling' van Tottenham Hotspur.

De laatste dagen ging in Engeland het gerucht rond dat Weghorst in de belangstelling staat van Tottenham. Volgens Tubantia is het geen losse flodder: Spurs heeft het oog laten vallen op de spits van Wolfsburg en het Nederlands elftal, die moet gaan concurreren met Harry Kane.

Het is geen geheim dat Weghorst ooit in de Premier League wil voetballen. Deze zomer werd hij nog in verband gebracht met Arsenal, "Zou mooi zijn, hè", reageerde hij toen bij Bureau Sport. "Het zou wat zijn. Dat past wel in het perfecte plaatje."

Weghorst ondertekende vorig jaar een sterk verbeterd contract bij Wolfsburg, waardoor hij nu tot medio 2023 vastligt bij de Duitse club. Tottenham zal dus een forse transfersom op tafel moeten leggen. Vorig seizoen was de spits uit Borne goed voor twintig goals.

Weghorst speelde eerder voor FC Emmen, Heracles Almelo en AZ. Spurs versterkte zich de laatste dagen al spectaculair met Sergio Reguilón en Gareth Bale, die beiden overkwamen van Real Madrid.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws