Muitende Van der Water door het stof bij Heracles: 'Transfer heel ver weg'

Muitende Van der Water door het stof bij Heracles: 'Transfer heel ver weg'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 13:35wo 23-09-2020 om 13:35

Silvester van der Water is in genade aangenomen door Heracles Almelo. De aanvaller (23) heeft woensdagochtend spijt betuigd over zijn gedrag van afgelopen weekend. De clubleiding en spelersgroep hebben zijn excuses geaccepteerd.

Van der Water staat vanaf woensdag weer op het trainingsveld. "Vandaag hebben we opnieuw met elkaar om tafel gezeten", licht technisch directeur Tim Gilissen toe op de clubsite. "We hebben elkaar nog een keer op een goede manier de waarheid gezegd."

"Silvester heeft zijn eerdere handelen afgekeurd en spijt betuigd. Na ons gesprek heeft hij ook de technische staf en de spelersgroep zijn excuses aangeboden. Die zijn door de groep aanvaard. Silvester kan het nu op het trainingsveld laten zien. De focus moet weer op het voetbal."

Van der Water meldde zich afgelopen weekend via WhatsApp af voor de wedstrijd tegen Willem II. Hij wil een transfer naar Orlando City maken, maar Heracles werkte niet mee. Heracles legde maandag de maximale boete op aan de aanvaller.

Een transfer naar Orlando lijkt inmiddels ook van de baan voor Van der Water, zegt Gilissen tegen RTV Oost. "Er is geen sprake van een akkoord tussen clubs, dat is op dit moment ook heel erg ver weg. Wij hebben aangegeven waar wij aan denken en dat komt niet in de buurt bij wat er afgelopen week op tafel lag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws