Willem II vol vertrouwen: 'Steven Gerrard? Die heeft bij Liverpool gespeeld toch?'

Willem II vol vertrouwen: 'Steven Gerrard? Die heeft bij Liverpool gespeeld toch?'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 07:35do 24-09-2020 om 07:35

Willem II neemt het donderdagavond in eigen stadion op tegen Rangers. Steven Gerrard staat aan het roer bij de Schotse club, hetgeen binnen de Willem II-selectie zorgt voor wat lachende gezichten.

"Steven Gerrard? Die heeft bij Liverpool gespeeld toch?", begint Willem II-aanvoerder Jordens Peters lachend in gesprek met de NOS. De trainer van Rangers heeft al beelden bekeken van Willem II om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het treffen van donderdagavond. "We hebben daar afgelopen weekend al grapjes over gemaakt: dat Steven Gerrard aan het kijken was hoe Willem II speelt. Dat had je een paar jaar geleden niet kunnen bedenken", aldus Peters.

De verdediger kwam negen jaar geleden binnen bij Willem II, maar had destijds nooit durven dromen Europa in te gaan met zijn club. "In mijn eerste jaar hier degradeerden we en had de club het financieel heel moeilijk. Het is een proces van meerdere jaren geweest, waarin ik Willem II heb zien uitgroeien tot een stabiele club."

Door de uitbraak van het coronavirus blijven de tribunes in het Koning Willem II Stadion leeg. Zonde, zo vindt Peters. "Jammer natuurlijk dat we het niet samen met de supporters kunnen delen. Want wat zou nou mooier zijn dan een thuiswedstrijd spelen in een vol huis en ook nog daar in Schotland te spelen. Dat valt helaas weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws