'Dest hakt knoop door en maakt keuze tussen Bayern en Barcelona'

'Dest hakt knoop door en maakt keuze tussen Bayern en Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 08:57do 24-09-2020 om 08:57

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 15:42do 24-09-2020 om 15:42

Sergiño Dest heeft zijn keuze gemaakt: de rechtsback van Ajax speelt als alles goed gaat binnenkort voor FC Barcelona. De verdediger verkiest een avontuur in Spanje boven Bayern München.

Dat meldt Diario SPORT. Het enige dat een transfer nog in de weg kan staan is het transferbedrag, maar verwacht wordt dat Barcelona snel met miljoenen over de brug gaat komen na de transfer van Nélson Semedo naar Wolverhampton Wanderers. Ajax wil naar verluidt 25 miljoen euro ontvangen voor Dest.

De zaakwaarnemer van Dest was afgelopen dinsdag al in Barcelona om de details door te spreken met de Spaanse grootmacht. Daar werd er een principe-akkoord gesloten, weet SPORT. Daarmee is Dest 180 graden gedraaid: de toekomst van de verdediger leek juist bij Bayern te liggen. Dest verwacht echter dat hij bij Barcelona de eerste keus is op de rechtsbackpositie nu Semedo vertrokken is.

Barcelona verwacht wel dat Bayern zich met een nieuw bod in Amsterdam gaat melden, maar denkt dat de keuze van Dest voor de Spaanse club vaststaat. Barcelona gaat ervan uit dat Dest binnenkort landt op vlieghaven El Prat om zijn handtekening te zetten. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de beste vervolgstap voor Dest?

FC Barcelona
35%
Bayern München
19%
Langer verblijf bij Ajax
47%
(2757 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws