'Notoire laatkomer Greenwood op het matje geroepen bij Manchester United'

'Notoire laatkomer Greenwood op het matje geroepen bij Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 20:05wo 21-10-2020 om 20:05

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 20:15wo 21-10-2020 om 20:15

Bij Manchester United is Mason Greenwood op het matje geroepen. Reden hiervoor is dat negentienjarige aanvaller al meerdere keren te laat op de training is verschenen.

Greenwood was dinsdagavond ook afwezig bij de met 1-2 gewonnen Champions League-ontmoeting van United met Paris Saint-Germain. Manager Ole Gunnar Solskjaer zei zaterdag dat Greenwood 'niet fit was om te spelen'. The Telegraph bericht echter dat zijn afwezigheid in verband stond met zijn gedrag buiten het veld.

De negentienjarige aanvaller zou door zijn club op de vingers getikt zijn, in de hoop dat hij zich gedisciplineerder gaat gedragen. Greenwoord raakte recent al in opspraak, nadat hij bij het Engelse nationale team samen met Phill Foden twee IJslandse vrouwen had uitgenodigd op hun hotelkamer. Hiermee negeerden de twee de coronaprotocollen van de Engelse ploeg. Toen het nieuws naar buiten kwam, werd het duo terug naar huis gestuurd door bondscoach Gareth Southgate.

Solskjaer bleef er na afloop van het duel met PSG overigens bij dat Greenwood afwezig was met een blessure. De manager wilde alleen niet dieper ingaan op de aard van Greenwoods blessure. "Ik kan geen medische zaken inschatten, toch? We willen gewoon geen risico met hem nemen. Hopelijk komt het in het weekend weer goed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws