'Gravenberch hoofdrolspeler in transferstrijd tussen Barcelona en Juventus'

'Gravenberch hoofdrolspeler in transferstrijd tussen Barcelona en Juventus'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 16:00zo 25-10-2020 om 16:00

Ryan Gravenberch staat in de belangstelling van Juventus én FC Barcelona. Dat meldt Tuttosport zondag. De achttienjarige Ajacied veroverde dit seizoen een basisplaats in Amsterdam.

Juventus en Barcelona staan de komende weken twee keer tegenover elkaar in de Champions League en de paden van de Italiaanse en Spaanse grootmacht kruisen elkaar ook op de transfermarkt: Gravenberch heeft zich in de kijker gespeeld bij beide clubs, aldus Tuttosport.

Juventus zou Gravenberch al twee jaar volgen. 'Hij laat zien dat de vergelijking met Paul Pogba van een aantal seizoenen geleden niet zo overdreven was', schrijft de Italiaanse krant, die Gravenberch ook op de shortlist voor de Golden Boy-award heeft gezet. 'Hij heeft alles om één van de beste allround middenvelders van de komende tien jaar te worden.'

Gravenberch past in de beoogde werkwijze van zowel Juventus als Barcelona op de transfermarkt: beide clubs willen hun selectie verjongen. De komst van een achttienjarige middenvelder van een club als Ajax is in dat kader zeer welkom.

Voor Tuttosport is de opmars van Gravenberch geen verrassing: de Italiaanse krant schrijft al jaren over de interesse van Juventus in de middenvelder van Ajax, wiens zakelijke belangen worden behartigd door Mino Raiola.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws