PSV heeft Ihattaren weer terug, ook Piroe mee naar Spanje, Mauro Júnior ontbreekt

PSV heeft Ihattaren weer terug, ook Piroe mee naar Spanje, Mauro Júnior ontbreekt

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 10:44wo 02-12-2020 om 10:44

PSV heeft woensdagochtend zijn 21-koppige selectie voor het Europa League-duel met Granada bekendgemaakt. Mohamed Ihattaren was niet van de partij tijdens de vorige twee wedstrijden, maar zal meereizen naar Zuid-Spanje.

De achttienjarige linkspoot werd door trainer Roger Schmidt tegen zichzelf in bescherming genomen, gezien het overvolle speelschema van PSV: Ihattaren speelde niet mee tegen PAOK Saloniki en Sparta, maar werkte in de tussentijd individueel aan zijn fitheid. De spelmaker deed na het weekend weer mee met de groepstraining en kan in het Nuevo Estadio de Los Cármenes zijn officiële rentree maken.

Ook Joël Piroe is nieuw in de selectie, in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Sparta van zondagavond. De 21-jarige spits viel dit seizoen twee keer kort in tijdens een competitiewedstrijd, voordat hij getroffen werd door het coronavirus. Mauro Júnior stond tegen Sparta in de basis, maar reist niet mee naar Granada: de Braziliaan is niet fit, klinkt het.

Granada en PSV zullen donderdag om 21.00 uur aftrappen. De Spanjaarden hebben tien punten – waarvan drie in het Philips Stadion – behaald in hun eerste vier Europa League-duels en zijn al bijna zeker van Europese overwintering. PSV is met zes punten de runner-up van de poule en staat één punt voor op PAOK Saloniki.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat PSV overwinteren in de Europa League?

Ja
80%
Nee
20%
(1023 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws