FOX Sports is PSV voor: Gakpo verlengt zijn PSV-contract met twee jaar

FOX Sports is PSV voor: Gakpo verlengt zijn PSV-contract met twee jaar

01-12-2020 19:13 Laatste update: 19:22
60

Cody Gakpo heeft tot 2025 bijgetekend bij PSV. Dat hebben de Eindhovenaren bekendgemaakt in een aflevering van PSV TV: deze is nog niet op de PSV-kanalen verschenen, maar was al wel te zien via FOX Sports.

Gakpo tekende in september 2019 al bij en signeerde toen een vierjarig contract. Nu blijft hij dus twee jaar langer in zijn geboortestad Eindhoven. "Vijf jaar erbij, supertrots natuurlijk", laat hij weten in een eerste reactie. "Het is wel lang en ik zit er nu ook al wel een aantal jaar (Gakpo meldde zich in 2007 in de jeugdopleiding, red.). Maar ik voel me hier thuis en ik voel me op mijn gemak."

Gakpo is naar eigen zeggen voorlopig nog niet klaar bij PSV. "Ik denk dat het belangrijk is dat een speler zich op zijn plek voelt. Maar het is ook gewoon een stappenplan in mijn carrière, dat ik met mensen om me heen heb gemaakt. Daar hoorde deze stap wel bij."

De jeugdinternational maakte in 2018 zijn debuut in het eerste van PSV. Sindsdien was hij goed voor zeventien goals en zeventien assists in zeventig wedstrijden.