'Slot is al rond, hij wordt gewoon trainer van Feyenoord volgend jaar'

'Slot is al rond, hij wordt gewoon trainer van Feyenoord volgend jaar'

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 07:09za 05-12-2020 om 07:09

Alles wijst erop dat Arne Slot de opvolger wordt van Dick Advocaat bij Feyenoord. Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International heeft zelfs vernomen dat de huidig trainer van AZ al akkoord is met de Rotterdammers.

"Ja, het is serieus", zegt Krabbendam over de interesse van Feyenoord in Slot bij Veronica Inside. "Sterker - je moet altijd een paar bronnen hebben voor zulk nieuws - maar ik heb één iemand gesproken en die zegt dat het al rond is. Hij wordt gewoon trainer van Feyenoord volgend jaar."

Advocaat maakte dinsdag bekend dat hij aan het einde van het seizoen stopt bij Feyenoord. Naar eigen zeggen informeerde hij technisch directeur Frank Arnesen een maand geleden al over zijn beslissing. Feyenoord heeft 'eerste kandidaat' Slot inmiddels benaderd, meldde het Algemeen Dagblad vrijdagavond.

René van der Gijp snapt niet dat de coach overweegt de overstap te maken naar De Kuip. "Als ik Arne Slot was, ik werk bij AZ en ik kan naar Feyenoord. Dan deed ik dat echt niet. Je stapt in een club waarvan je van te voren weet dat je nooit aan het verwachtingspatroon kunt voldoen", zegt hij bij Veronica Inside. "Hij heeft een hartstikke leuke ploeg bij AZ."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Slot de juiste opvolger van Advocaat bij Feyenoord?

Ja
50%
Nee
50%
(8717 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws