Breaking news

Bevestiging uit Londen: Chelsea ontdoet zich van clubicoon Lampard

'Barça en Koeman zitten goed met García: steun van drie presidentskandidaten'

'Barça en Koeman zitten goed met García: steun van drie presidentskandidaten'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 16:35do 14-01-2021 om 16:35

FC Barcelona heeft niet veel te besteden op de transfermarkt, maar gaat zijn uiterste best doen om Eric García naar Camp Nou te halen. Volgens Marca zou dit een veilige transfer zijn: alle drie de presidentskandidaten zien een terugkeer van de twintigjarige Catalaan zitten.

Joan Laporta, Víctor Font en Toni Freixa willen FC Barcelona weer een Catalaans gezicht geven: een terugkeer van García – opgeleid bij Barça, maar in 2017 vertrokken naar Manchester City – zou dan ook in dat beleid passen. Trainer Ronald Koeman en technisch directeur Ramón Planes willen de verdediger deze winter nog ophalen en zitten volgens Marca sowieso goed, hoe de presidentsverkiezingen van 24 januari ook af gaan lopen.

Barça kan García na het seizoen transfervrij ophalen, maar probeert al tijdenlang om hem met onmiddellijke ingang aan de selectie toe te voegen. Afgelopen zomer lukte dat niet, mogelijk gebeurt het deze maand alsnog. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano ligt er al een persoonlijk akkoord. Mundo Deportivo repte deze week van een transfersom van vijf miljoen euro.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws