Buijs bevestigt komst Te Wierik en maakt excuses aan El Messaoudi: 'Mijn valkuil'

Buijs bevestigt komst Te Wierik en maakt excuses aan El Messaoudi: 'Mijn valkuil'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 21:19do 14-01-2021 om 21:19

FC Groningen-trainer Danny Buijs bevestigt dat Mike te Wierik weer op weg is naar zijn club. De 28-jarige verdediger uit Hengevelde vertrok afgelopen zomer naar Derby County, maar komt bij The Rams niet aan spelen toe en gaat zich weer aan FC Groningen verbinden.

Te Wierik had de keuze uit meerdere Eredivisie-clubs, maar kiest dus voor De Trots van het Noorden, meldde Voetbal International eerder op de donderdag. "Ik heb de laatste details niet gehoord, maar ik weet wel dat de club ermee bezig is", aldus Buijs in gesprek met ESPN, voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Willem II. "Ik heb altijd contact gehouden met Mike, ook toen hij naar Derby ging."

Buijs ging ook in op zijn verbale uitbarstingen in het uitduel met FC Utrecht. De FC Groningen-trainer stond druk schreeuwend langs de lijn in De Galgenwaard en richtte zijn pijlen vooral op Ahmed El Messaoudi. "Zondag hebben we met zijn tweeën even gezeten, het uitgesproken en elkaar een knuffel gezeten. En we gaan er weer tegenaan", lachte Buijs, die El Messaoudi in Tilburg opnieuw in de basis had gezet. "Ik heb ook tegen mezelf gezegd: misschien verwachtte ik iets van hem op die positie, wat helemaal zijn kracht niet is. En dan word ik boos op hem, maar dat is dus misschien helemaal niet terecht. Los van dat ik in sommige momenten wat te ver ging, wat mijn valkuil is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws