België in de ban van excellerende Lang: 'Dit is een superaankoop geweest'

België in de ban van excellerende Lang: 'Dit is een superaankoop geweest'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 10:12ma 25-01-2021 om 10:12

Noa Lang kan niet meer stuk bij Philippe Clement, zijn trainer bij Club Brugge. De Nederlandse aanvaller werd ook na de topper tegen KRC Genk (3-2) uitgeroepen tot man van de wedstrijd en daar had Clement niets dan lof voor.

Lang vond het moeilijk om Ajax te verlaten, maar heeft zijn draai nu gevonden in het Jan Breydelstadion. "We hebben allemaal kunnen lezen dat Noa niet stond te springen om naar Club Brugge te komen", zegt Clement op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. "Maar ondertussen voelt hij zich erg thuis bij ons. Dit is een superaankoop geweest."

Afgelopen week overleed de oma van de voormalig Ajacied. Toch wist hij tegen Genk de aandacht weer op zich te vestigen. "Hij heeft een moeilijke week achter de rug met die begrafenis, maar we hebben hem met heel de club gesteund. En dan zie je hoe veel je terugkrijgt van zo'n jongen."

Clement hoopt in ieder geval dat hij nog een poosje met Lang mag blijven werken. "Hij is een schitterende kerel om mee samen te werken en volgens mij speelt hij nu nog maar op zestig procent van zijn kunnen. We moeten ook niet vergeten dat hij nog maar 21 jaar oud is en dat dit het eerste seizoen is waarin hij zo vaak speelt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Ajax een fout gemaakt door Lang te laten gaan?

Ja
60%
Nee
40%
(3419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws