Update: 'Bosz heeft aanvaller bijna binnen, principeakkoord met Leicester City'

Update: 'Bosz heeft aanvaller bijna binnen, principeakkoord met Leicester City'

29-01-2021 22:03 Laatste update: 21:58
32

Peter Bosz is met Bayer Leverkusen opvallend actief op de transfermarkt. Timothy Fosu-Mensah kwam over van Manchester United, landgenoot Jeremy Frimpong (Celtic) staat op de lijst en nu is er ook interesse in Leicester City-aanvaller Demarai Gray.

Het goed ingevoerde Sky Sports maakt melding van de Leverkusen-belangstelling voor Gray. Sterker nog, volgens het Engelse medium heeft de Duitse club al een akkoord bereikt met de Engelse aanvaller (24). Gray heeft een aflopend contract en krijgt amper speeltijd van Leicester-manager Brendan Rodgers.

Wedden

Meer odds

Met zijn overstap naar Leverkusen kan Gray in de voetsporen treden van landgenoten als Jadon Sancho en Jude Bellingham. De Engelse toptalenten maakten de laatste jaren de oversteek naar Borussia Dortmund. Leverkusen zou nog wel concurrentie hebben van Crystal Palace en Olympique Marseille.

Bosz rook dit seizoen met Leverkusen even aan de koppositie in de Bundesliga, maar door de tegenvallende resultaten van de laatste weken is de club afgezakt naar de derde plaats. Het verschil met koploper Bayern München is opgelopen tot tien punten.

Update: Peter Bosz heeft Demarai Gray zo goed als binnen. De Leicester City-aanvaller heeft een akkoord bereikt met Bayer Leverkusen, zo meldt Sky Sport Deutschland. Gray heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij Leicester en mag voor een bedrag tussen de twee en drie miljoen euro vertrekken. Hij wordt na Timothy Fosu-Mensah en Jeremie Frimpong de derde versterking voor Leverkusen deze transferperiode.