Huntelaar hoopt na afdroogpartij op snelle terugkeer: 'De druk is aanwezig'

Huntelaar hoopt na afdroogpartij op snelle terugkeer: 'De druk is aanwezig'

21-02-2021 09:50 Laatste update: 12:35
41

De situatie van Schalke 04 wordt na de nederlaag tegen Borussia Dortmund steeds zorgelijker, weet ook Klaas-Jan Huntelaar. De 37-jarige spits keerde terug naar Gelsenkirchen om zijn oude liefde te behoeden voor degradatie, maar door blessureleed staat de routinier nog altijd buitenspel.

In eigen stadion werd de hekkensluiter van de Bundesliga zaterdagmiddag afgedroogd door een oppermachtig Dortmund. Schalke staat troosteloos achttiende, met acht punten achterstand op 1.FSV Mainz 05, dat zeventiende staat. Het zijn zware tijden, beaamde Huntelaar tegenover Sky Deutschland. "De druk is aanwezig", sprak de ervaren spits.

De inbreng van Huntelaar is sinds zijn terugkeer nihil vanwege aanhoudend blessureleed. "Ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan, Door deze nieuwe blessure moet ik wederom even wachten, maar hopelijk gaat het herstel snel. Maar ik blijf positief, ik ga er alles aan doen." Volgend weekend wacht Schalke opnieuw een lastige klus. De ploeg van Huntelaar neemt het dan in een uitwedstrijd op tegen VfB Stuttgart, dat momenteel tiende staat op de ranglijst.