Koeman aangeslagen na volgende tik voor Barça: 'Altijd hetzelfde probleem'

Koeman aangeslagen na volgende tik voor Barça: 'Altijd hetzelfde probleem'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 17:23zo 21-02-2021 om 17:23

Laatste update: zondag 21 februari 2021 om 17:53zo 21-02-2021 om 17:53

FC Barcelona kon zich zondagmiddag weer gaan mengen in de strijd om de titel in de Primera División, maar kwam in het eigen Camp Nou niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Cádiz. Ronald Koeman is na het laatste fluitsignaal duidelijk en legt de vinger op de zere plek.

Eerder dit seizoen wist Barcelona ook niet te winnen van Cádiz. In totaal heeft de ploeg van Koeman vijf punten laten liggen tegen de huidige nummer veertien van de Spaanse competitie. De late gelijkmaker van Cádiz verbaasde Koeman niet. "Het is bij ons altijd hetzelfde probleem", wordt hij geciteerd door El Mundo Deportivo. "We klaren de klus niet. We kregen twee of drie kansen om het af te maken, maar dat lieten we na."

"Nerveus was ik niet in de slotfase", vervolgt Koeman. "Maar met een marge van één treffer kan het gebeuren. We laten opnieuw twee punten liggen, erg teleurstellend." Barcelona kreeg in de slotfase een penalty tegen, na een overtreding van Clément Lenglet. Koeman blijft er rustig onder. "Ik heb de beelden inmiddels gezien. Een twijfelachtige beslissing, maar hij kan ervoor fluiten. Het is als verdediger belangrijk om te weten hoe de situatie om je heen is", sluit Koeman af.

Barcelona verzuimt door het gelijkspel dichterbij koploper Atlético Madrid te kruipen. De ploeg van trainer Diego Simeone houdt een voorsprong van zeven punten op Barcelona, nummer twee Real Madrid staat op een achterstand van drie punten (met een wedstrijd meer gespeeld).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws