Ten Hag: 'Ik ga een vriend missen, hij is heel dierbaar voor mij'

Ten Hag: 'Ik ga een vriend missen, hij is heel dierbaar voor mij'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 08:50vr 26-02-2021 om 08:50

Hoewel Erik ten Hag blij is met de komst van Oussama Idrissi, neemt hij met pijn in het hart afscheid van Quincy Promes. De trainer van Ajax zwaait een vriend uit, zo vertelt hij voor de camera van RTL.

Ajax gaf donderdag een klap op de transfer van Promes naar Spartak Moskou. "Ik ga een vriend missen. Hij is heel dierbaar voor mij. We hebben een langer verleden", zo doelt Ten Hag op de eerdere samenwerking met de Oranje-international bij Go Ahead Eagles en FC Twente. "Ook vorig jaar hebben we weer een mooi jaar samen beleefd. Maar ik gun hem natuurlijk alles, en zeker ook deze transfer. Veel succes in Rusland."

Volgens Ten Hag is het vertrek van de aanvaller ook op sportief vlak een gemis. "Vorig jaar in de Champions League deed hij het waanzinnig goed en maakte hij belangrijke goals. Zo'n speler mis je altijd. Maar we hebben een goede selectie. We hebben geanticipeerd op deze transfer door Oussama Idrissi te halen. Van hem heb ik ook hele hoge verwachtingen. Ik weet zeker dat hij die gaat inlossen."

Ajax houdt minimaal 8,5 miljoen euro over aan de deal met Spartak. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 11 miljoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws