Teleurstelling na Promes-vertrek bij Ajax: 'We speelden bij Twente al samen'

Teleurstelling na Promes-vertrek bij Ajax: 'We speelden bij Twente al samen'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 18:42do 25-02-2021 om 18:42

Dusan Tadic vindt het jammer dat Quincy Promes vertrokken is naar Spartak Moskou, maar wenst zijn oud-ploeggenoot het beste. De twee speelden bij FC Twente al samen en hadden een goede band.

"Het is jammer, Quincy is een hele goede jongen. We speelden samen bij Twente en later dus bij Ajax", begint Tadic in gesprek met RTL 7. "We gaan hem missen, maar het hoort erbij in het voetbal. Soms gaan spelers weg. Hij was belangrijk, we hebben goede en slechte tijden meegemaakt. Maar we moeten denken aan de goede tijden."

Tadic leeft vol vertrouwen toe naar de Europa League-return tegen Lille en geeft aan dat Ajax van eigen kwaliteit uit zal gaan. "We moeten van wedstrijd naar wedstrijd leven, elk duel volle bak geven. De groep heeft de goede mentaliteit." Het spel van vorige week in Frankrijk was prima, denkt Tadic. "Ons spel was goed, we speelden ons eigen voetbal."

Lille is de laatste tijd uitstekend in vorm in uitwedstrijden. Tadic is op zijn hoede. "Ze staan eerste in de Franse competitie, we moeten scherp zijn", geeft hij aan. "We willen onze wedstrijd spelen, onze sterke punten laten zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws