'Ik kan Tadic wel op andere manieren uit zijn concentratie halen'

'Ik kan Tadic wel op andere manieren uit zijn concentratie halen'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 15:52di 02-03-2021 om 15:52

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 16:45di 02-03-2021 om 16:45

SC Heerenveen-middenvelders Lasse Schöne en Siem de Jong nemen het woensdagavond in eigen stadion op tegen hun oude club Ajax. De routiniers van de Friezen verwachten dat Heerenveen voor een stunt kan zorgen tegen de Amsterdammers.

"Ajax heeft een heel goede ploeg. Wij moeten een heel goede dag hebben om ze te verslaan, dat weten we. Maar we moeten de wedstrijd tegen Feyenoord niet vergeten. Als we het volhouden kan het uiteindelijk nog de goede kant op vallen", vertelt De Jong op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Op zo’n scenario moeten we hopen."

Ook Schöne, die dit seizoen zelfs nog meetrainde bij Ajax om zijn conditie op peil te houden, kijkt uit naar het treffen met zijn oude club. "Op zo’n rare bekeravond kan het weleens heel spectaculair worden. We gaan er alles aan doen om die finale te bereiken", vertelt de Deen die ook gevraagd werd of hij trucjes in huis had om Ajax-aanvoerder Dusan Tadic uit de concentratie te halen, doelend om het akkefietje van afgelopen weekend tijdens PSV-Ajax met Denzel Dumfries.

Schöne reageert zeer gevat: "Ik ken Dusan heel erg goed. Ik kan hem wel op een andere manier uit zijn concentratie halen." Heerenveen-Ajax begint woensdagavond om 21.00 in het Abe Lenstra Stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws