Transfer naar PSV of Ajax 'heel logisch': 'Voor mij staat vast: kan de top aan'

Transfer naar PSV of Ajax 'heel logisch': 'Voor mij staat vast: kan de top aan'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 22:21wo 03-03-2021 om 22:21

FC Twente-doelman Joël Drommel staat in de serieuze belangstelling van PSV, terwijl Ajax ook op de loer ligt voor de doelman van FC Twente. René Hake, trainer van FC Utrecht, is niet verrast door de geruchten.

Hake liet Drommel zes jaar geleden bij Twente debuteren in de Eredivisie. De stap naar PSV zou nu 'heel logisch' zijn, aldus Hake in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Joël laat wekelijks zien dat hij toe is aan een hoger niveau. En vanuit FC Twente zijn in Nederland dan slechts een paar clubs een verbetering. En dat zijn de topclubs."

"Iedereen ziet dat Joël goed kan meevoetballen, dat hij oog heeft voor hoe hij zich moet positioneren. Maar hij heeft meer specifieke kwaliteiten. Joël heeft flair en straalt, hoewel hij als persoon een nuchtere en normale gozer is, veel zelfvertrouwen uit."

Hake denkt dat Drommel kan wedijveren met Yvon Mvogo, de eerste doelman van PSV. "Behalve de eerder genoemde kwaliteiten, is Joël ook een knokker", zegt de Utrecht-trainer. "Dat merkte ik bij FC Twente al, nadat ik hem na een mindere periode weer passeerde. Kwam-ie ook sterker uit. Dus mocht Joël inderdaad naar PSV gaan en de concurrentiestrijd aanvankelijk verliezen, pikt hij ook die ervaring mee. Wat voor mij vaststaat: Joël kan keepen in de top aan. Mogelijk nu al, maar zeker in de toekomst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar zou Drommel het beste naartoe kunnen gaan?

PSV
40%
Ajax
40%
Andere club in Nederland
10%
Het buitenland
10%
(5578 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws