TC/Tubantia sluit transferstrijd tussen PSV en Ajax om Drommel niet uit

TC/Tubantia sluit transferstrijd tussen PSV en Ajax om Drommel niet uit

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 13:34wo 03-03-2021 om 13:34

FC Twente legde dinsdag PSV-doelman Lars Unnerstall vast voor het nieuwe seizoen, terwijl Joël Drommel nog onder contract staat. Technisch directeur Jan Streuer wilde dit risico echter met alle liefde nemen.

Drommel beschikt over een aflopend contract, mét optie tot een eenjarige verlenging: FC Twente zal deze voor 1 april lichten, zodat het komende zomer nog een transfersom voor de doelman kan vragen. In de Grolsch Veste gaat iedereen ervan uit dat Drommel aan zijn laatste maanden bij FC Twente bezig is. "Er zit een bepaald risico aan het nu al vastleggen van Unnerstall", beaamt Streuer in gesprek met TC/Tubantia. "Maar de kans dat Joël weggaat is natuurlijk heel erg groot."

De 24-jarige sluitpost uit Bussum staat er op de transfermarkt namelijk goed op. Streuer vindt het 'niet chique' om namen van geïnteresseerde clubs te noemen, maar TC/Tubantia beaamt dat PSV 'meer dan serieuze' belangstelling heeft, zoals Voetbal International eerder op de woensdag al meldde. Bovendien wordt niet uitgesloten dat Ajax zich nog meldt, nu het de komende maanden niet kan beschikken over Andre Onana: Drommel heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij een transfer naar Amsterdam wel zou zien zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar zou Drommel het beste naartoe kunnen gaan?

PSV
40%
Ajax
40%
Andere club in Nederland
10%
Het buitenland
10%
(5578 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws