Neres geniet buiten het veld: 'Het is één van de mooiste gevoelens ter wereld'

Neres geniet buiten het veld: 'Het is één van de mooiste gevoelens ter wereld'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 12:30vr 05-03-2021 om 12:30

David Neres geniet van het vaderschap. De Braziliaanse aanvaller van Ajax heeft een klein dochtertje en vindt het prima om midden in de nacht op te staan en luiers te verschonen.

Neres kreeg in de nieuwste uitgave van Ajax Life diverse vragen die niets met voetbal te maken hadden. Zo kwam bijvoorbeeld het vaderschap aan bod. "Natuurlijk verschoon ik de luiers van mijn dochtertje", zo laat de vleugelspeler weten. "Ik moet ook helpen. Het voelt geweldig om vader te zijn en het is zelfs één van de mooiste gevoelens ter wereld. Ik geniet van elk moment van deze ervaring."

Als de Braziliaanse vleugelflitser geen profvoetballer was geworden, had hij het liefste als zanger op het podium gestaan. Neres gaf al een voorproefje van die onontdekte kwaliteiten toen hij in de zomer, samen met Danilo, een liedje opnam voor de net in Amsterdam aangekomen Antony. "Als ik nog eens gevraagd wordt, ga ik het zeker weer doen!"

Toch kwamen er ook voetbalgerelateerde zaken aan bod. Zo gaf Neres aan het lastig te vinden dat hij nu vaak reserve is. "Niet alleen voor mij, maar voor elke speler die niet in de basis staat. Maar ik kom nu uit een blessure en omdat wij veel goede spelers hebben, moet ik mijn best doen om mijn plek in het elftal te verdienen. Als ik speel, dan moet ik laten zien wat ik kan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws