Naam van Ihattaren valt intern bij Ajax: 'Schmidt heeft het niet gezien'

Naam van Ihattaren valt intern bij Ajax: 'Schmidt heeft het niet gezien'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 09:15ma 08-03-2021 om 09:15

De naam van Mohamed Ihattaren valt intern bij Ajax. Dat stelt Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, bij Studio Voetbal. Toch is een transfer van de PSV'er naar Amsterdam niet aan de orde.

Jansen claimt dat het contract van Ihattaren, die nog anderhalf jaar vastligt in Eindhoven, niet verlengd gaat worden. "Dus PSV zal hem in de zomer willen verkopen, want dan krijgen ze er nog een mooi bedrag voor", aldus Jansen. "Bij Ajax wordt intern zijn naam genoemd, maar zijn komst is op dit moment niet aan de orde."

Ibrahim Afellay spaarde Ihattaren niet in de uitzending van Studio Voetbal, terwijl Rafael van der Vaart wijst naar de rol van Roger Schmidt. "Dat is een Duitse trainer, die vanuit China komt. Geloof mij: die kende geen enkele speler van PSV", aldus de oud-international. "De enige spelers uit Nederland die ze kennen, zijn die van Ajax door de Champions League."

"Nou, Schmidt komt en iedereen vindt Ihattaren fantastisch, dus die denkt: laat maar zien. Maar Schmidt heeft het niet gezien. Niet op trainingen, niet in wedstrijden. Waar heeft iedereen het over, denkt hij. Je ziet ook in zijn interviews dat hij een beetje verbaasd is: Schmidt vindt Ihattaren niet zo goed als wij hem allemaal vinden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws