Klaassen blijft op Brobbey inpraten: 'Elke dag, dat willen we allemaal'

11 maart om 21:56

Davy Klaassen heeft de hoop op een langer verblijf van Brian Brobbey nog steeds niet opgegeven. De negentienjarige spits loopt na dit seizoen uit zijn contract en de onderhandelingen met Ajax werden begin februari beëindigd: Klaassen blijft echter op zijn negen jaar jongere ploeggenoot inpraten.

De maker van de 1-0 tegen BSC Young Boys liet na afloop weten dat hij de maker van de 3-0 graag binnenboord houdt. "Of ik wel eens zeg dat hij gewoon moet blijven? Elke dag zeg ik dat! Natuurlijk. Vandaag (donderdag, red.) laat hij ook weer zien dat we blij met hem zijn", laat hij weten aan ESPN.

Zoals het er nu naar uitziet, is Brobbey aan zijn laatste maanden als Ajacied bezig: Klaassen en de overige spelers zouden het echter graag anders zien. "Ik snap wel dat hij daar niets over kan zeggen, maar wij willen gewoon allemaal dat hij blijft. Je ziet wat hij kan brengen", aldus de middenvelder uit Hilversum. "Ik denk dat het goed is voor hem als hij blijft. Maar uiteindelijk is het zijn eigen keuze."