Ramos sluit transfer naar aartsrivaal uit: 'Er is geen mogelijkheid'

12 maart om 08:09
Laatste update: 12 maart om 08:19

Sergio Ramos ziet Lionel Messi maar wat graag naar Real Madrid komen. Het contract van de Argentijnse superster loopt af bij FC Barcelona. Het contract van Ramos loopt eveneens af bij Real, al stelt hij dat een overstap naar Barça uitgesloten is.

"Ik zou heel blij zijn om Messi hier te verwelkomen", vertelt Ramos glimlachend op livestream-platform Twitch. "Ik zou hem dan de eerste weken mijn huis ter beschikking stellen. Leo heeft ons veel pijn gedaan in zijn beste jaren. Het zou dus goed zijn om niet tegen hem te hoeven spelen. Hij zou ons ook helpen met winnen en met het behalen van meer succes. Ik zou stom zijn als ik dat niet zou toegeven."

Het is echter niet ondenkbaar dat Ramos volgend jaar zelf niet meer actief is bij Real. Zijn contract bij De Koninklijke loopt ook af en is nog altijd niet verlengd. Volgens Ramos is het echter uitgesloten dat hij de overstap maakt naar aartsrivaal Barcelona. "Er is geen mogelijkheid", vertelt Real Madrid-aanvoerder. "Ik heb een special gevoel voor Laporta (De nieuwe president van Barcelona, red.) omdat ik hem erg leuk vind. Maar er zijn dingen in het leven die niet met geld te koop zijn. Xavi of Pique zouden ook nooit naar Real gaan."