Van Wonderen 'tipt' de Eredivisie: 'Een echte teamspeler en een winnaar'

Van Wonderen 'tipt' de Eredivisie: 'Een echte teamspeler en een winnaar'

16-03-2021 15:45
30

Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen weet zeker dat verdediger Sam Beukema moeiteloos mee kan in de Eredivisie. De 22-jarige stopper van de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Twente, maar ook veel andere clubs azen op de handtekening van Beukema.

In het programma VoetbalTijd legt Van Wonderen uit waarom Beukema klaar is voor de stap van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. "Er zijn niet zo heel veel rechter centrale verdedigers die verdedigend, opbouwend goed zijn en ook nog goals maken. Sam heeft dat. Ik weet dat er heel veel clubs belangstelling hebben en hem volgen."

Wedden

Meer odds

Naast zijn voetballende kwaliteiten maakt Beukema ook op een heel ander vlak indruk op zijn coach. "Misschien nog wel het belangrijkste: zijn karakter is ook geweldig. Een echte teamspeler en een winnaar", jubelt Van Wonderen over zijn pupil. Beukema is dit seizoen een onbetwiste basisspeler bij Go Ahead en maakte al zeven doelpunten in het huidige seizoen, waarvan drie in zijn laatste zes wedstrijden.