'Eén ding duidelijk maken: ik heb met niemand gesproken, ben met Feyenoord bezig'

'Eén ding duidelijk maken: ik heb met niemand gesproken, ben met Feyenoord bezig'

17-03-2021 06:48
41

Marcos Senesi wordt de laatste tijd steeds vaker in verband gebracht met een transfer. De Argentijn van Feyenoord zou op het lijstje staan van Napoli, maar wil daar zelf niets over kwijt. Hij laat de transferzaken aan zijn vader, die als één van zijn zaakwaarnemers fungeert.

"Ik wil graag één ding duidelijk maken: ik heb met niemand gesproken, ik ben volledig met Feyenoord bezig. Deze club moet een ticket voor Europees voetbal veroveren. Daar gaan we alles aan doen", aldus Senesi in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger komt steeds dichter bij een uitnodiging voor het Argentijnse elftal. "Als ik goed presteer, is de Copa América een reële mogelijkheid. Dus er is nog veel te winnen voor de club en voor mij. Maar ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd."

Senesi wordt de laatste maanden in verband gebracht met Serie A-club Napoli. Hier wil hij niet te diep op ingaan. "Ik lees ook citaten van mensen die mij in verband brengen met clubs. Ook hierover kan ik heel duidelijk zijn: alleen mijn vader behartigt mijn belangen", doelt Senesi op uitspraken van andere zaakwaarnemers in de Italiaanse media. 

Senesi is ambitieus en hoopt op een stap hogerop, maar hij wil daarbij geen overhaaste beslissingen maken. "Ik ben altijd kritisch en dat blijf ik, maar ik denk wel dat ik laat zien dat ik steeds beter word. Dit zijn belangrijke maanden in mijn loopbaan. Ik wil dit seizoen bij Feyenoord sterk afsluiten. Over volgend seizoen hebben we het nog niet gehad. De nieuwe trainer Arne Slot ken ik persoonlijk ook niet, we hebben nog nooit met elkaar gesproken", sluit hij af.