Alle spotlights op Man van de Wedstrijd van Ajax: Voelt lekker, maar ik wil meer

Alle spotlights op Man van de Wedstrijd van Ajax: "Voelt lekker, maar ik wil meer"

Gepubliceerd: zondag 21 maart 2021 om 23:16zo 21-03-2021 om 23:16

Devyne Rensch is uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Dat heeft de piepjonge rechtsback van Ajax (18) te danken aan zijn doelpunt en twee assists tegen ADO Den Haag.

"Met een goal en twee assists kan m'n avond niet beter", zegt Rensch tegen ESPN. "ADO zakte vanaf de eerste minuut al in. Ik zag wat ruimte tussen de linies en daar heb ik van geprofiteerd, samen met David Neres. Ze hadden het best lastig aan de rechterkant. Het was lastig voor die linksbuiten (Besuijen, red.). Hij zei al tegen me dat hij moest stoppen met rennen. Ik probeer gewoon te zorgen dat ze het nog lastiger gaan krijgen. Hij was er klaar mee ja, haha."

Rensch maakte tegen ADO z'n eerste Eredivisie-goal ooit. "Het voelt lekker, maar ik wil meer. Het was een ontlading voor mij en voor het team natuurlijk ook. Ik was er al een tijdje naar aan het zoeken, gelukkig zat hij er vandaag in."

En Rensch is de jongste speler met een goal en twee assists in één Eredivisie-wedstrijd. "Zo. Het is dat je het zegt, ik wist het zelf niet. Het is goed om te horen", zegt hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws