Steijn spreekt van 'onfatsoenlijk' De Graafschap: 'Past niet bij de club, vind ik'

Steijn spreekt van 'onfatsoenlijk' De Graafschap: 'Past niet bij de club, vind ik'

Gepubliceerd: zaterdag 27 maart 2021 om 08:59za 27-03-2021 om 08:59

NAC Breda-trainer Maurice Steijn heeft de verhoudingen met de topper tegen De Graafschap op komst nog maar eens extra op scherp gezet. De 47-jarige oefenmeester noemt alle aantijgingen vanuit het Graafschap-kamp jegens hem onfatsoenlijk.

Steijn werd door De Graafschap-voorzitter Martin Mos op Twitter uitgescholden. 'Yes! Love my club! Fuck Steijn!', plaatste Mos nadat NAC De Graafschap-aanvaller Ralf Seuntjens had vastgelegd.

Om die transfer was lange tijd veel te doen, maar Steijn begrijpt niet zo goed waar die ophef vandaan komt. "Seuntjens was vanaf 1 januari vrij, dus wij mochten met hem praten. Sterker nog, wij hebben ons in augustus keurig netjes bij De Graafschap gemeld voor Seuntjens, maar toen vroegen ze veel te veel geld", vertelt Steijn in gesprek met ESPN.

"Wij hebben toen netjes gewacht tot het januari was, dus wij hebben helemaal niets fout gedaan. Dus op basis waarvan iemand dat soort uitspraken doet is voor mij een raadsel. Ik vind het met name onfatsoenlijk", gaat de oefenmeester verder.

Steijn is niet alleen teleurgesteld in de uitlatingen van Mos, maar in heel De Graafschap. "De uitspraken van hun coach over ons, terwijl wij mensen hebben gehad die weken ziek zijn geweest (tijdens een corona-uitbraak bij NAC, red.), een technisch directeur die daar niets van zegt en een voorzitter van de Raad van Commissarissen die dit soort onzin uitkraamt. Dat vind ik onfatsoenlijk en niet passen bij de club De Graafschap, wat ik een mooie club vind."

Aankomende zondagavond staan NAC en De Graafschap tegenover elkaar in een rechtstreeks duel in de Keuken Kampioen Divisie. Het verschil tussen de twee ploegen is vijf punten, in het voordeel van De Graafschap. Er wordt zondag om 20.00 uur afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws