Khalid Kasem: Ajax heeft een verzoek ingediend voor uitstel van hun reactie

Khalid Kasem: "Ajax heeft een verzoek ingediend voor uitstel van hun reactie"

02-04-2021 15:55
117

Ajax heeft uitstel gevraagd om een verweerschrift in te dienen in de zaak rond Abdelhak Nouri. Dat heeft Khalid Kasem, woordvoerder van de familie, vrijdag gezegd op NPO Radio 1.

De familie wacht op een reactie van Ajax. "We zijn niet met elkaar in onderhandeling. Er is een verzoekschrift ingediend bij de arbitragecommissie van de KNVB en het is wachten op een reactie van Ajax. Ajax neemt de tijd om te reageren", zegt Kasem.

Er kan pas een zitting plaatsvinden als de arbitragecommissie alle stukken ontvangen heeft. "Ajax heeft een verzoek ingediend voor uitstel van hun reactie. We gaan er vanuit dat ze er druk mee bezig zijn", zegt Kasem. "We zien wel wanneer zij hun verweer gaan indienen. Het zal niet lang meer duren voor dat gaat komen. Ik wacht het af. Je moet in principe binnen drie weken een reactie geformuleerd hebben, maar Ajax heeft om meer tijd gevraagd. En die krijgt Ajax ook van de arbitragecommissie."

Kasem zegt dat de familie zo snel mogelijk door wil. "Het doet de familie veel. Het zou een plezier zijn als de zaak is afgerond, dan kunnen zij ook verder."