De Mos denkt na over ADO-terugkeer: 'Maar van deze lichting distantieer ik me'

De Mos denkt na over ADO-terugkeer: 'Maar van deze lichting distantieer ik me'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 13:41do 08-04-2021 om 13:41

Aad de Mos is een flinke tijd terug gevraagd om aan de slag te gaan bij ADO Den Haag, maar hoorde destijds niets meer van de club uit de residentiestad. De deur staat echter nog altijd open, zo geeft De Mos aan. 

In de Veronica Inside Ochtendshow geeft De Mos aan dat hij in het verleden door ADO gevraagd is om daar aan de slag te gaan. Vervolgens werd het echter stil. "Ze hebben me al een paar keer gevraagd. Eerst als trainer met Kees Jansma, daarna om iets voor de jeugd te doen. Nou dat had ik al bevestigd bij Jan-Hermen de Bruijn en die heeft nooit meer iets van zich laten horen, tot een week of twee geleden. Toen belde hij me op om zijn excuses te maken."

Inmiddels is De Mos niet meer in gesprek met de club. "Ik ben met niemand in gesprek. Van deze lichting, daar heb ik me van gedistantieerd", vertelt hij. Wanneer er in de toekomst een nieuwe eigenaar komt bij ADO, is De Mos van plan om weer naar de ideeën van de club te luisteren. "ADO ligt in m'n hart. Voor ADO staat de deur altijd open."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws