'Feyenoord is een club naar mijn hart, heb het hier heel goed naar mijn zin'

'Feyenoord is een club naar mijn hart, heb het hier heel goed naar mijn zin'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 10:49za 10-04-2021 om 10:49

Jens Toornstra heeft geen ambitie meer voor een buitenlands avontuur en hoopt dat hij volgend seizoen ook in de plannen van nieuwe trainer Arne Slot voorkomt. De 32-jarige middenvelder voelt zich als een vis in het water bij Feyenoord en hoopt de succesperiode van een aantal jaar geleden in de nabije toekomst een vervolg te geven.

In Studio Feyenoord geeft Toornstra aan dat Feyenoord een club naar zijn hart is. "Ik heb het hier heel goed naar mijn zin. We hebben hier een hele mooie periode gehad van twee, drie jaar met heel veel prijzen", blikt de middenvelder terug op het kampioensjaar en het winnen van twee KNVB Bekers.

Die bewuste periode heeft veel indruk gemaakt op de controleur van de Rotterdammers. "Dan zie je echt hoe groot die club is en wat je kan doen met een spelersgroep richting de stad. Dat heeft mij zoveel gegeven en dat wil ik nog een keer meemaken." Een avontuur in het buitenland ziet Toornstra dan ook niet meer zitten. "Die ambitie heb ik vroeger wel gehad, maar dat heb ik eigenlijk een beetje losgelaten."

Toornstra hoopt dan ook dat hij volgend seizoen 'gewoon' weer in het shirt van Feyenoord te bewonderen is. "Het is even afwachten wat de plannen en ideeën zijn van de nieuwe trainer met mij, maar voor nu zit ik goed", sluit de middenvelder af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws