Krul sluit comeback naar oude liefde voorlopig uit: 'Momenteel niet realistisch'

Krul sluit comeback naar oude liefde voorlopig uit: 'Momenteel niet realistisch'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 21:06za 10-04-2021 om 21:06

Tim Krul baalt van de sportieve malaise bij ADO Den Haag. De Haagse goalie speelde in de jeugd bij ADO en draagt de club nog altijd een warm hart toe. De Hagenaren zijn momenteel de hekkensluiter van de Eredivisie, waardoor degradatie steeds dichterbij komt.

"Ik volg ADO op de voet en krijg van kennissen mee wat er speelt. Het is echt zwaar zonde wat er nu allemaal gebeurt, dat mag gewoon echt niet", vertelt Krul tegenover het Algemeen Dagblad. Vervolgens blikt hij terug op zijn tijd in de jeugdopleiding bij de club. "De mooiste herinneringen heb ik aan vrijdagavonden in het Zuiderpark. Ik trainde dan op het veld naast het stadion, terwijl het eerste speelde. Prachtig, ik droomde er als jonge jongen van om daar te spelen."

Dat kwam er alleen nooit van, doordat Krul op jonge leeftijd de overstap maakte naar Newcastle United. Op dit moment speelt de 33-jarige doelman voor Norwich City. Veel ADO-supporters hopen dat Krul ooit terugkeert bij de club. Dat zit er alleen nu niet in. "Ik waardeer het dat mensen op een terugkeer bij ADO hopen, maar dat is op dit moment niet realistisch", stelt Krul. "Het neemt niet weg dat ik hoop dat het snel beter gaat met de club en er een nieuwe eigenaar komt, die de club weer op gaat bouwen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws