Hardnekkige geruchten: 'Agnelli treedt af bij Juve door Super League-fiasco'

Hardnekkige geruchten: 'Agnelli treedt af bij Juve door Super League-fiasco'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 21:19di 20-04-2021 om 21:19

Laatste update: dinsdag 20 april 2021 om 21:27di 20-04-2021 om 21:27

Andrea Agnelli stapt volgens hardnekkige geruchten op als voorzitter van Juventus. Diverse Engelse en Italiaanse media melden dat het Super League-fiasco de reden is voor de Italiaan om ermee op te houden.

De berichtgeving is nogal tegenstrijdig, omdat sommige media menen te weten dat Agnelli is opgestapt en anderen stellen dat Juventus de voorzitter nog in het zadel houdt. Zeker is in ieder geval wel dat de chaos rond de nieuw te vormen Super League immens is: eerder op dinsdagavond liet United-voorzitter Ed Woodward al weten te zullen stoppen bij de club en gaf Manchester City aan uit het project te stappen.

Daarnaast hebben ook Chelsea, Atlético Madrid en FC Barcelona twijfels over de nieuwe plannen en wordt er spoedig een overleg gehouden, waarin besproken zou worden of en hoe de Super League nog voortgezet kan worden. De ferme taal van de UEFA, FIFA, nationale bonden en zelfs premier Boris Johnson lijkt derhalve effect te hebben gesorteerd.

Ondertussen neemt de druk op Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, alsmaar toe. De Spanjaard is de grote initiator achter het eliteplan en naar verluidt zou hij ook overwegen om nog dinsdagavond zijn ontslag in te dienen bij De Koninklijke.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws