Update: 'PSV wil niet meewerken aan vertrek van trainer Schmidt'

Update: 'PSV wil niet meewerken aan vertrek van trainer Schmidt'

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 18:53wo 21-04-2021 om 18:53

PSV-trainer Roger Schmidt is opnieuw gelinkt aan een Bundesliga-transfer. De 54-jarige Duitser werd al gelinkt aan Eintracht Frankfurt en zou nu ook op het lijstje van Hertha BSC staan.

Die Alte Dame wordt nu nog getraind door de Hongaar Pál Dárdai, maar kersvers directeur Fredi Bobic wil voor een frisse wind zorgen. De van Eintracht Frankfurt overgekomen directeur heeft Schmidt ook bij zijn nieuwe werkgever onder de aandacht gebracht, meldt BILD.

Of die toenaderingspogingen kans van slagen hebben, is echter nog de vraag. PSV wil in principe met het driemanschap Schmidt-Toon Gerbrands-John de Jong de toekomst tegemoet gaan. Nadat de trainer in verband werd gebracht met Eintracht Frankfurt, liet de reactie uit Eindhoven niet lang op zich wachten: PSV maakte zich geen zorgen over een voortijdig vertrek van Schmidt, klonk het toen.

De oud-trainer van onder meer Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen is bezig aan zijn eerste seizoen als Eredivisie-trainer. PSV is al nagenoeg kansloos voor de landstitel, maar ligt wel op koers om plek twee te halen en zich voor de Champions League-voorrondes te plaatsen.

Update: PSV is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van trainer Roger Schmidt. Dat meldt Voetbal International naar aanleiding van berichtgeving van BILD. De Duitse krant bracht Schmidt in verband met Hertha BSC, maar PSV is niet van plan om zijn trainer te laten gaan. Schmidt ligt nog tot 2022 vast in Eindhoven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws