'PSV neemt standpunt in en rekent niet op tussentijds vertrek van Schmidt'

'PSV neemt standpunt in en rekent niet op tussentijds vertrek van Schmidt'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 11:34wo 14-04-2021 om 11:34

Laatste update: woensdag 14 april 2021 om 11:56wo 14-04-2021 om 11:56

PSV heeft op dit moment 'geen signalen' dat Roger Schmidt na dit seizoen zou willen vertrekken. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. In Duitsland wordt de trainer genoemd als kandidaat-trainer bij Eintracht Frankfurt.

De huidige nummer vier van de Bundesliga moet op zoek naar een nieuwe trainer, nu Adi Hütter in de zomer naar Borussia Mönchengladbach vertrekt. Schmidt is niet de droomkandidaat van Eintracht Frankfurt, maar geldt volgens BILD als alternatief voor Ralf Rangnick.

Bij PSV wordt men niet ongerust van het nieuws: volgens het Eindhovens Dagblad wordt 'alom erop gerekend' dat Schmidt in het Philips Stadion blijft. De Duitse trainer heeft zijn zinnen gezet op de tweede plaats en kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Schmidt heeft bij PSV een contract tot medio 2022. Onlangs liet hij optekenen zich niet bezig te houden met zijn eigen toekomst. "Ik voel geen druk om in de zomer al een beslissing te nemen", zei hij twee weken geleden. 'Ik heb een goede relatie met John de Jong en Toon Gerbrands. We gaan vast het juiste moment vinden om een keer over dat soort zaken te praten, maar nu nog niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: PSV moet Schmidt ten koste van alles proberen te behouden

Eens
35%
Oneens
65%
(953 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws