LIVE-discussie: Sparta en VVV beginnen allebei met meerdere wijzigingen aan duel

LIVE-discussie: Sparta en VVV beginnen allebei met meerdere wijzigingen aan duel

24-04-2021 18:37
5

VVV-Venlo wil met vier aanvallers op bezoek bij Sparta weer eens punten pakken. De laatste negen Eredivisie-duels gingen namelijk allemaal verloren. Bij Sparta begint aanvoerder Adil Auassar op de bank en zijn Bart Vriends, Michael Pinto en Jeffry Fortes afwezig.

Sparta-trainer Henk Fraser heeft er dus voor gekozen om zijn aanvoerder op te bank te laten starten. De plek van Auassar wordt naar alle waarschijnlijkheid ingevuld door Abdou Harrou. Vriends heeft nog steeds last van een blessure. Michaël Heylen zal opnieuw zijn positie overnemen. De plekken van Pinto en Fortes - die om een nog onbekende reden afwezig zijn - worden overgenomen door Aaron Meijers en Mario Engels.

Waar VVV twee weken geleden tegen PSV nog met vijf verdedigers aan de wedstrijd begon, begint trainer Jos Luhukay zoals gezegd nu aanvallender aan de wedstrijd. De Venlonaren moeten topschutter Giorgos Giakoumakis alleen missen tegen Sparta: de Griek pakte tegen PSV zijn vijfde gele kaart van het seizoen, wat een schorsing betekent. Jafar Arias zal de spitspositie nu waarschijnlijk invullen, met Vito van Crooij achter hem als valse nummer 9. Voor de rest mogen ook Anastasios Donis en Joshua John in de basis beginnen, wat ten koste gaat van Zinédine Machach en Lukas Schmitz.

De opstellingen:
Sparta: Okoye; Abels, Beugelsdijk, Heylen, Meijers; Harroui, Duarte; Mijnans, Smeets, Engels; Thy.

VVV: Kirschbaum; Pachonik, Da Graca, Dekker, Guwara; Post, Van Crooij, Donis; Roemer, Arias, John.