Seuntjens hekelt 'trieste' tegenstander: 'Dat zou ik niet doen, ook nooit gedaan'

Seuntjens hekelt 'trieste' tegenstander: 'Dat zou ik niet doen, ook nooit gedaan'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 00:30do 13-05-2021 om 00:30

Ralf Seuntjens kan amper geloven wat hem en De Graafschap woensdagavond is overkomen. De manier waarop tegenstander Helmond Sport het Doetinchemse promotiefeest verpestte, stoort de voormalige aanvoerder nog eens extra.

De Graafschap wist na de hervatting tegen Helmond Sport dat er sowieso gewonnen moest worden, maar het bleef 0-0, waardoor Go Ahead Eagles het tweede Eredivisie-ticket pakte. "Ik weet niet eens waar ik moet beginnen", reageert Seuntjens voor de camera van ESPN.

"Wat er door me heen gaat? Als ik dat allemaal op televisie ga vertellen, dan is het 100+. Gewoon een drama, ongelooflijk. De bal wil er gewoon niet in. Al drie wedstrijden niet. Het zit ons niet mee. Twee jaar gestreden, twee jaar op plek twee gestaan achter Cambuur. En dan krijg je dit ervoor terug", stamelt de aanvaller, die in de zomer overstapt naar NAC Breda.

Over het spel van tegenstander Helmond Sport was Seuntjens helemaal niet te spreken. "Het hele seizoen spelen ze aanvallend voetbal en nu dit... Gaan ze zich ineens aanpassen en op 0-0 spelen. Dat zou ik niet doen als je nergens meer voor speelt en dat heb ik ook nooit gedaan. Te triest voor woorden in mijn beleving. Maar wij hebben het zelf niet goed gedaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws