Vlam in de pan na gele kaart Beugelsdijk: 'Ik kan het me niet goed herinneren'

Vlam in de pan na gele kaart Beugelsdijk: 'Ik kan het me niet goed herinneren'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 16:48do 13-05-2021 om 16:48

Het was een opvallend moment in de tweede helft van Sparta - FC Utrecht: na een gele kaart voor Tom Beugelsdijk sloeg de vlam in de pan. Adil Auassar kreeg ook geel voor zijn betrokkenheid bij het opstootje, maar wilde na afloop weinig kwijt over de aanleiding.

"Apart, apart", zegt Auassar tegen ESPN over de onvriendelijkheden tijdens de competitiewedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht (0-0). Na een overtreding van Beugelsdijk kreeg de Sparta-verdediger geel en dat leidde weer tot een opstootje. Het leek er sterk op dat een speler van FC Utrecht iets zei over de matchfixingzaak, waarmee Beugelsdijk in verband wordt gebracht.

"Wat er gebeurde? Dat ging een beetje te snel voor mij, ik kan het me niet goed herinneren", aldus Auassar. De aanvoerder van Sparta kreeg zelf ook een gele kaart na het akkefietje. "Het was vrij gezellig, moet ik zeggen. Maar het hoort erbij. FC Utrecht heeft net als wij smerige spelers, in de positieve zin van het woord. Dat kletst af en toe. Ik geniet er alleen maar van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws