ED: Van Bommel is niet klaar met shoppen bij PSV en voert gesprekken met huurling

ED: Van Bommel is niet klaar met shoppen bij PSV en voert gesprekken met huurling

27-05-2021 14:48
135

Aanstaand VfL Wolfsburg-trainer Mark van Bommel kijkt bij PSV rond voor versterkingen. De 44-jarige coach is in gesprek met het management van PSV-huurling Michal Sadílek. Recent werd al duidelijk dat Van Bommel Mohamed Ihattaren graag mee wil nemen naar Duistland.

Het lijkt niet lang meer te duren voordat Van Bommel wordt gepresenteerd als de nieuwe Wolfsburg-coach, zo werd donderdagmiddag bekend. In het verlengde daarvan meldt het Eindhovens Dagblad dat de oefenmeester een aantal spelers van PSV wil meenemen. Zo spreekt Van Bommel met de vertegenwoordigers van Sadílek over een mogelijke move.

De Telegraaf stelde dinsdag dat ex-Oranje-international ook Ihattaren naar Wolfsburg wil halen. Micky van de Ven wordt daarnaast in verband gebracht met een move naar Noord-Duitsland. Hij wordt gezien als 'verdediger voor de toekomst'. 

Volgens De Telegraaf gaat Van Bommel Kevin Hofland, PSV-videoanalist Alex Abresch en PSV-jeugdtrainer Vincent Heilmann aanstellen in zijn staf. Van Bommel kan bij de nummer vier van de Bundesliga een contract voor twee seizoenen gaan tekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie