Feyenoord-commissaris Van Bodegom verrast en brengt bezoek aan São Paulo FC

Feyenoord-commissaris Van Bodegom verrast en brengt bezoek aan São Paulo FC

03-06-2021 09:57
64

Feyenoord-commissaris Toon van Bodegom heeft een bezoek aan São Paulo FC gebracht. De Braziliaanse club heeft via de eigen kanalen uitgebreid verslag gedaan van het bezoek en Van Bodegom poseert met een shirt met zijn naam erop.

Volgens de nummer vier van het vorige Brasileiro Série A-seizoen was de ontmoeting met São Paulo-president Julio Casares vooral bedoeld om 'ervaringen en informatie uit te wisselen'. "Feyenoord is een club met veel traditie. We hopen onze relatie te kunnen versterken en onze grenzen te kunnen verleggen", laat Casares weten aan de clubsite.

Van Bodegom is dus niet met lege handen naar huis gegaan: de Feyenoord-commissaris speekt lovend over zijn Braziliaanse gastheer. "São Paulo is een club met een rijke geschiedenis, zowel binnen als buiten Brazilië. Het is geweldig om hier te zijn en zo'n warm welkom te krijgen", laat hij weten.

São Paulo heeft in de laatste jaren overigens regelmatig zakengedaan met Ajax. Antony en David Neres verruilden de club voor een verblijf in Amsterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie