'Derde optie dient zich aan voor Kluivert: ook Marseille toont interesse'

'Derde optie dient zich aan voor Kluivert: ook Marseille toont interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 4 juni 2021 om 18:32vr 04-06-2021 om 18:32

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Justin Kluivert ligt. RB Leipzig heeft de optie om hem definitief over te nemen van AS Roma, maar ook vanuit Frankrijk is nu interesse. Olympique Marseille heeft de 22-jarige Nederlander op de korrel.

Dat meldt althans L'Équipe. Kluivert speelde dit seizoen negentien Bundesliga-duels, waarin hij goed was voor drie goals en één assist. De vleugelaanvaller hoopt zelf bij Leipzig te kunnen blijven, maar die club heeft nog geen beslissing genomen. De Duitse topclub huurt hem van AS Roma, waar hij nog tot medio 2023 vastligt. In de Italiaanse hoofdstad leek Kluivert geen toekomst te hebben, maar de nieuwe trainer José Mourinho zou wel gecharmeerd van hem zijn.

Nu dient zich echter ook een derde optie aan. Volgens de Franse sportkrant houdt Marseille de ontwikkelingen in Rome en Leipzig nauwlettend in de gaten. Kluivert vertrok in de zomer van 2018 voor zeventien miljoen euro bij Ajax. Hij werd donderdag met Jong Oranje uitgeschakeld in de halve finale van het EK O21. De leeftijdsgenoten van Duitsland waren te sterk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws